Слатки Јазовци И Лисици Шема За Перење Алишта Ги Попречуваат Тркалезните Корпи Од Ткаенина Од Платно Со Рачки Водоотпорна Склопувачка Канта За Перење Торба За Обл?
  • Неодамнешно

Слатки Јазовци И Лисици Шема За Перење Алишта Ги Попречуваат Тркалезните Корпи Од Ткаенина Од Платно Со Рачки Водоотпорна Склопувачка

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оксфорд Ткаенина Избрана висококвалитетна Оксфордска ткаенина, внатрешниот слој има водоотпорен слој, кој е водоотпорен. За чистење, се препорачува рачно да ја измиете оваа пречка за перење, не избелувајте. Не само што овој организатор на ткаенина може да собере промена на облеката, туку е одличен и за чување детски играчки, грицки, сарафани и многу повеќе и може да се стави насекаде во вашиот дом. Оваа корпа за перење има буре што може да се преклопи и не зазема простор и лесно се чува. Неговиот капацитет е зголемена верзија, која може да собере повеќе облека и сарафани. Со рачки од двете страни, тој е многу цврст и поудобен за употреба. Модерните и стилски модели исто така можат да играат голема декоративна улога. Оваа валкана корпа за перење е практичен предмет За домаќинството Ако имате какви било прашања во врска со производот, слободно контактирајте не, ние ги цениме нашите клиенти и ние ќе одговориме на вашата порака што е можно поскоро во рок од 24 часа.