Икасус Автомобил Налепници, Куче Автомобил Налепници Пакет на 4,3 Д Куче Налепница Декорација Автомобил Налепница За Автомобил Прозорец Браник Пукнатината Винил К?
  • Неодамнешно

Икасус Автомобил Налепници, Куче Автомобил Налепници Пакет на 4,3 Д Куче Налепница Декорација Автомобил Налепница За Автомобил Прозорец Браник

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Издржлив И Квалитетен Материјал] овие wallидни налепници Од Bichon Frise ќе траат со Години за Да бидат Отпорни На Вода и УВ, благодарение на природата на пвц пластичниот материјал Водоотпорни налепници. [Симпатична и Слична На Животот] излегувајќи надвор, ќе забележите дека луѓето Застануваат и Ги Комплиментираат вашите Слатки И Смешни Налепници Бихон Фриз, кои ќе ви стават насмевка на лицето. Лесен за употреба : Без комплицирани чекори, само лупите и лепите од потпорната хартија. Бидејќи тие се статични налепници, ако испрскате малку вода пред да се залепите, тогаш налепницата ќе се залепи поцврсто.Ако сакате да го отстраните, тоа нема да остави никакви траги. [Големина Како Што Е Опишано] Забележете го Вашиот Автомобил Од Милји Подалеку! Големи и Видливи, големини : 11,8 х 11,8. [Апликација] Изгледа добро на многу предмети, што го прави Одличен Подарок и за тинејџери и за возрасни.

Product name:
Car Crack Decals Pet Stickers
Material:
PVC
Color:
Black/Yellow/Brown/White/Gray
Size:
30cm x 30cm(L x W)
Type:
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18/19/20/2/22/23