Малриг Р6 Марк ВТОРИ Кафез За Камера За Канон, Опрема За Камера За Правење Видео За Канон Р6 Марк ВТОРИ, Вградени Двојни Шини НА НАТО, Плоча За Брзо Ослободување За Ар?
  • Неодамнешно

Малриг Р6 Марк ВТОРИ Кафез За Камера За Канон, Опрема За Камера За Правење Видео За Канон Р6 Марк ВТОРИ, Вградени Двојни Шини НА

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Солиден Целосен Кафез : овој кафез е прилагоден За Канон Р6 Марк ВТОРИ, заклучувајќи ја камерата преку една завртка 1/4"-20 на дното и едната страна адаптер за заклучување од двете страни Исто така, одржува целосен пристап до копчето, слотот за картички, екранот и вратата на батеријата. Двојни Шини НА НАТО : р6 марк ВТОРИ кејџ вградени шини НА НАТО на врвот и левата страна за да се постигне брз прекинувач врвна рачка НА НАТО (ИД : 3766), монитор монт (ИД : 2906Б) и ротирачка странична рачка НА НАТО (ИД : 3847). Стабилно Вертикално Снимање : кафезот е интегриран со две дупки со навој од 1/4"-20 во хоризонтална насока од десната страна за да се спречи извртување на камерата при снимање вертикално. Дизајн на Брз Прекинувач : плоча За брзо ослободување За Арка на дното што поддржува Статив И РС 2 / РСЦ 2 / РС 3 / рс 3 Про за брзо префрлување помеѓу стабилизатор, рачно и снимање на статив.