Безбедна Кутија, Безбедна За Дома, Безбедна Кутија Безбедна Кутија Дигитален Кабинет Безбедно Заклучување На Лозинка За Отпечатоци, Челичен Огноотпорен И Безбедн?
  • Неодамнешно

Безбедна Кутија, Безбедна За Дома, Безбедна Кутија Безбедна Кутија Дигитален Кабинет Безбедно Заклучување На Лозинка За Отпечатоци, Челичен Огноотпорен

DEN 4591.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За Безбедно Дома : сефовите нудат едногодишна гаранција за да се осигурате дека имате мир на умот Второ-на-никој услуги на клиентите и одговорност за да ви помогне брзо решавање на проблемите. Безбедност и безбедна и Лесна за ракување : Безбедна Кутија - Опремена со електронска брава, лесна за ракување. Покрај електронската брава, безбедносниот сеф има цврсти завртки за заклучување, челична врата отпорна на пржење и скриени шарки отпорни на пржење. По инсталирањето на батериите, репрограмирајте го сефот со сопствена единствена лозинка. Голем капацитет : компактната безбедна кутија нуди голем капацитет кој убаво располага со широк спектар на предмети, вклучувајќи правни документи, пасоши, накит, готовина и многу повеќе. Сефот може да се фиксира во фиксна положба на ѕидот или подот, а може да се стави и во бирото за гардероба. Малата големина лесно се крие за да се обезбеди подобра заштита. Мулти-сцена : Употреба за семејства, хотели, канцеларии со својата висока анти-кражба, безбедност, сигурност, постојат резервирани дупки за монтирање на грбот, кои можат да се инсталираат во ѕидот или во плакарот.