Јардве Таванска Кука 36 парчиња Држачи за Планински Ѕидови Држач За Држач Монтирани Завртки За Домаќинство Прилагодлива Опрема За Завртки За Велосипеди Закачалки ?
  • Неодамнешно

Јардве Таванска Кука 36 парчиња Држачи за Планински Ѕидови Држач За Држач Монтирани Завртки За Домаќинство Прилагодлива Опрема

DEN 952.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Организатор На Гаражни Алатки : Куките можат да ги организираат вашите работи или алатки на полицата за да ослободат простор на подот Гаражна Решетка : Висококвалитетни и ефикасни куки можат да ја организираат вашата гаража, градина, подрум, кујна и други места. Кука за Складирање на монтирање на ѕид : овие практични куки може да се користат за складирање велосипеди, градинарски црева, алати итн. Организатор На Градинарски Алат : ПРИЛАГОДЛИВ МУЛТИ : системот за складирање на организаторот на алатки има различни намени. за висечки алати лопата, лопата, гребла и други градинарски алат во гаража, подрум или барака. Или за алатки за складирање со прачки во работилница, плакарот, на друго место. Организатор На Алатка за Монтирање на ѕид : Гаражни КУКИ Висококвалитетни и ефикасни куки можат да ја организираат вашата гаража, градина, подрум, кујна и други места. Пакет Листа 12 х Кука Карактеристики-Материјал : Челик. - Тоа може да се инсталира на ѕидот или таванот и нема да падне лесно. - Големина : Околу 17, 70Х10, 50Х0, 60см/ 6, 96Х4, 13Х0, 24инч. - Куката со висока јачина е формирана печат и формирање на челична цевка со висока цврстина во исто време и е многу издржлива. - Овие практични куки може да се користат за складирање велосипеди, градинарски црева, алати итн.