Атинета Премиум Бамбус Јаглен Санитарни Влошки За Жени-Супер Абсорбента Влошки Без Природен Мирис За Жени 245 мм Ултра Тенки Влошки Со Крилја За Заштита Од Истекува?
  • Неодамнешно

Атинета Премиум Бамбус Јаглен Санитарни Влошки За Жени-Супер Абсорбента Влошки Без Природен Мирис За Жени 245 мм Ултра Тенки Влошки Со Крилја

DEN 114.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

О Природен - нашата уникатна, органска салфетка полноќна црна бамбус јаглен женска подлога е природна без бои или мириси во боја Активниот јаглен е моќно соединение за кое се покажа дека промовира женска благосостојба, зајакнувајќи го репродуктивното здравје. Зајакнете се преку грижа за себе со оваа негување, балансирање и убава опција. Сите природни бамбусови влакна создаваат удобна и флексибилна подлога за која можете да се чувствувате добро кога носите додека својствата на балансот за поддршка на јаглен во вашето тело и ве оставаат да се чувствувате свежо во текот на денот. Оваа санитарна подлога со крилја од 245 мм е одлична опција за целодневна заштита од редовно менструално крварење или проблеми со контролата на мочниот меур, за да се чувствувате природно сигурни.