Сејој Електричен Брич за мажи лице, Машини За Бричење За Мажи Срамни Влакна и Брада, 5 Во 1 Суви Влажни Водоотпорни Ротирачки Машки Жилети За Бричење За Лице, БЕЗЖИЧН?
  • Неодамнешно

Сејој Електричен Брич за мажи лице, Машини За Бричење За Мажи Срамни Влакна и Брада, 5 Во 1 Суви Влажни Водоотпорни Ротирачки Машки

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ 3 D ПЛОВЕЧКИ & САМООСТРУВАЧКИ НОЖЕВИ q : Мрежа За Сечила со Двојна патека (сечила 18 € 3), Челик со Висока Прецизност (Дебелина од 0,11 mm) и Сечило за самоострување 3д пловечката ротациона глава за бричење автоматски се прилагодува на контурите на лицето и вратот што ви носи ефикасно и мазно искуство со бричење. Покрај тоа, само-острење ножеви дизајнирани за издржливост, што може да ви заштеди време за промена на сечилото. € 5-ВО-1 РОТАЦИОНА МАШИНА за БРИЧЕЊЕ : исклучително разноврсна машка машина за бричење вклучува четири заменливи глави кои не само што ја бричат брадата, туку и ви овозможуваат да ги исечете бакенбарите,влакната (3мм,5мм, 7мм) и влакната на носот. Покрај тоа, има четка за чистење на лицето и четка за масажа за длабоко чистење на кожата. Можете лесно да ја исечете косата до претпочитаната должина. За сите ваши потреби за коса и лицето. € IPX7 ВОДООТПОРЕН ВЛАЖЕН И СУВ БРИЧ ЗА БРИЧЕЊЕ : IPX7 водоотпорен дизајн одговара и за влажна и за сува употреба, поддржувајќи бричење со пена или вода. Повеќе не грижете се да го користите во бањата, електричниот брич за глава може ефикасно да ја заврши задачата за отсекување. Користете ја оваа електрична машина за бричење под проточна вода и уживајте во бричењето под туш. ●ПРАКТИЧНО USB Полнење Q : овие безжични жилети за мажи доаѓаат СО USB кабел( БЕЗ USB адаптер), може да се поврзат со компјутерот, енергетската банка, автомобилот и другиот USB уред, посигурен и поудобен.