Lzwelcy светла со приврзоци на отворено со замрзнати стаклени 'рѓа алуминиум висечки тремови светла, светла на надворешни црни надворешни светла, светла за приврзоци ?
  • Неодамнешно

Lzwelcy светла со приврзоци на отворено со замрзнати стаклени 'рѓа алуминиум висечки тремови светла, светла на надворешни црни

DEN 767.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Современи светла за приврзоци на отворено за тремот] Додадете елегантен допир на вашиот влез, фоаје и внатрешен двор со нашите модерни црни светла за приврзоци на отворено Обезбедува амбиентално осветлување и е идеално за простори на отворено и затворено. [Алуминиум со умирање од алуминиум + стаклени светла за приврзоци] Светлината на надворешниот приврзок е изработена од густа леано алуминиум + стакло, нашите надворешни црни приврзоци за светла мат финиш. Овие надворешни тела на таванот се вода, 'рѓа и отпорни на временски услови. Светлината на приврзокот на отворено е изработено од стакло со висока јачина, што е силно и издржливо. [Прилагодливи и наклонети светла за приврзоци на таванот] Светла за приврзоци на отворено, можете слободно да ја прилагодите должината на светлата за врски на надворешниот ланец. Овие светла за приврзоци на отворено се совршени за предните тремови, влезови, влезови, легнување или употреба на затворен простор, како што се табели за јадење, ходници, бар -светла, фоајери и многу повеќе. [Easy To Install Pendant Lights] Our Outdoor Pendant Lights For Porch Are Easy To Install Using Standard E26 Sockets.It Features An Open Bottom Design For Quick And Easy Bulb Changes.It Is Compatible With A Variety Of Bulbs Including Led,Cfl,Incandescent And Халоген (не е вклучена сијалица). [Одлична услуга по продажбата] Нашата светлина за приврзоци на отворено претрпеа строги инспекции за контрола на квалитетот за да се обезбеди дека нема материјални дефекти. Доколку наидете на какви било проблеми, нашиот тим за услуги на клиентите ќе одговори на какви било прашања во рок од 24 часа. Купете со доверба!. [Современи светла за приврзоци на отворено за тремот] Додадете елегантен допир на вашиот влез, фоаје и внатрешен двор со нашите модерни црни светла за приврзоци на отворено. Обезбедува амбиентално осветлување и е идеално за простори на отворено и затворено. [Алуминиум со умирање од алуминиум + стаклени светла за приврзоци] Светлината на надворешниот приврзок е изработена од густа леано алуминиум + стакло, нашите надворешни црни приврзоци за светла мат финиш. Овие надворешни тела на таванот се вода, 'рѓа и отпорни на временски услови. Светлината на приврзокот на отворено е изработено од стакло со висока јачина, што е силно и издржливо. [Прилагодливи и наклонети светла за приврзоци на таванот] Светла за приврзоци на отворено, можете слободно да ја прилагодите должината на светлата за врски на надворешниот ланец. Овие светла за приврзоци на отворено се совршени за предните тремови, влезови, влезови, легнување или употреба на затворен простор, како што се табели за јадење, ходници, бар -светла, фоајери и многу повеќе.