Јардве 5 Пара Лизгајте Еднократно Не Жешка Кујна См Метални Рамни Садови Подароци Со Навој Пржете Долг Тенџере Нерѓосувачки Стапчиња За Јадење Тестенини Јапонски ?
  • Неодамнешно

Јардве 5 Пара Лизгајте Еднократно Не Жешка Кујна См Метални Рамни Садови Подароци Со Навој Пржете Долг Тенџере Нерѓосувачки Стапчиња

DEN 331.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДОЛГИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ ТЕСТЕНИНИ користат Екстра долги стапчиња за јадење, готвење, пржење храна, скара, топло тенџере, тестенини или шпагети ЈАПОНСКИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ ја користат И користат. Направено со фина изработка, за да се обезбеди практичност и издржливост. КИНЕСКИ КОМПЛЕТ ЗА РАМНИ САДОВИ Направени Со изработка, изгледаат деликатно и едноставно. Тоа ќе ви даде убаво искуство со користење. ОРИЕНТАЛНИ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ површината е ситно полирана и удобна за држење. Производот има исклучителен изглед. ПРЖЕЊЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ тоа е и употреба. Направено со фина изработка, за да се обезбеди практичност и издржливост. ДОЛГИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ ТЕСТЕНИНИ користат Екстра долги стапчиња за јадење, готвење, пржење храна, скара, топло тенџере, тестенини или шпагети. ЈАПОНСКИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ ја користат И користат. Направено со фина изработка, за да се обезбеди практичност и издржливост. КИНЕСКИ КОМПЛЕТ ЗА РАМНИ САДОВИ Направени Со изработка, изгледаат деликатно и едноставно. Тоа ќе ви даде убаво искуство со користење. ОРИЕНТАЛНИ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ површината е ситно полирана и удобна за држење. Производот има исклучителен изглед. ПРЖЕЊЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ тоа е и употреба. Направено со фина изработка, за да се обезбеди практичност и издржливост. Пакетот Вклучува 5 х пара Стапчиња За јадење Карактеристики-Изработени од врвни материјали, овие стапчиња за јадење не се лесни или деформирани и имаат долг работен век Кујнски Стапчиња за Јадење. - Изработката на нашите метални стапчиња за јадење ќе ви донесе добро искуство со користење на кујнски прибор за јадење. - Големина : Околу 36,00Х0, 50Х0, 50см/14, 15Х0, 20х0 јапонски алатки за готвење.