Затворач На вратата Моќен Магнетски Врата, 304 Затка Од Врата Од Нерѓосувачки Челик, Држач За Врата Со Тежок Магнетизам За Спална Соба Бања Кујна Домашна Канцеларија
  • Неодамнешно

Затворач На вратата Моќен Магнетски Врата, 304 Затка Од Врата Од Нерѓосувачки Челик, Држач За Врата Со Тежок Магнетизам За Спална Соба

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Затворачи На Вратите Цврстиот затворач на вратата отпорен на 'рѓа е најдобар за вашата врата и ѕид,магнетното запирање на вратата конструирано од висококвалитетно прецизно сечење на машината од нерѓосувачки челик и се подложува на стотици гребнатини,тестови за корозија и оцрнување,обезбедува оптимална ефикасност отпорна на' рѓа и посилен магнет што може да се добие. Ефикасно држете ја вашата редовна внатрешна / надворешна врата отворена со магнетно запирање на вратата. Затворачот на вратата е многу корисен држач за магнетна врата со силен ефект на магнет,помага цврсто да се сфати вратата и ги штити вратата и ѕидот од треснување од ветрот,да се осигура дека вашата врата останува отворена од ветрот и потивко во времето за одмор. Стоп за врата може да биде прикачен на сорти на мазни површини. Дрво, стакло, метал, мермерни ѕидови,композитен материјал итн. Без разлика дали е тивка студија,влажна бања или провевен ходник во потрага по решение за држење на вратата отворена,може да сметате на улов на вратата. Широка апликацијаКаде и да сакате вратите да бидат отворени, користете држач за магнетна врата, како мрежеста порта, престој, дом, канцеларија, хотел, рекреативно возило, кабинет, двор, кампер итн. Затворачи На Вратите. Цврстиот затворач на вратата отпорен на 'рѓа е најдобар за вашата врата и ѕид,магнетното запирање на вратата конструирано од висококвалитетно прецизно сечење на машината од нерѓосувачки челик и се подложува на стотици гребнатини,тестови за корозија и оцрнување,обезбедува оптимална ефикасност отпорна на' рѓа и посилен магнет што може да се добие. Ефикасно држете ја вашата редовна внатрешна / надворешна врата отворена со магнетно запирање на вратата. Затворачот на вратата е многу корисен држач за магнетна врата со силен ефект на магнет,помага цврсто да се сфати вратата и ги штити вратата и ѕидот од треснување од ветрот,да се осигура дека вашата врата останува отворена од ветрот и потивко во времето за одмор. Стоп за врата може да биде прикачен на сорти на мазни површини. Дрво, стакло, метал, мермерни ѕидови,композитен материјал итн. Без разлика дали е тивка студија,влажна бања или провевен ходник во потрага по решение за држење на вратата отворена,може да сметате на улов на вратата. Широка апликацијаКаде и да сакате вратите да бидат отворени, користете држач за магнетна врата, како мрежеста порта, престој, дом, канцеларија, хотел, рекреативно возило, кабинет, двор, кампер итн.

Material:
304 stainless steel
Color:
Silver
Size:
As shown
Type:
Magnetic Door stop
Quantity:
1 pack
Package contents:
Magnetic Door stop x 1:
Sturdy & Rustproof door stopper is the best for your door and wallmagnetic door stop constructed of high-quality stainless steel precise machine cutting and undergoes hundreds of scratches,corrosion and tarnishing tests,ensures optimum rust-proof efficiency,and stronger magnetic that could be possibly gained. :
Effectively hold of your regular interior/exterior door open with a magnetic door stop. Door stopper is a very useful magnetic door holder with a strong magnet effect,helps firmly grasp the door,and protects door and wall from slamming by wind,ensure hold your door stays open by the wind and quieter in the rest time. :
A door stop can be attached to varieties of smooth surfaces. Wood,glass,metal,marble walls,composite material,etc. Whether quiet study,wet bathroom,or a drafty hallway looking for a solution to hold the door open,you can count on door catch.:
Wide application--Anywhere you want the doors to keep open, use magnetic door holder, like mesh gate, residence, dorm, office, hotel, recreational vehicle, cabinet, patio, camper, etc. :