СПОРТБЛ Јога Додатоци Дрвена Рамнотежа Одбор Рокер Одбор Дрво Канцеларија Рамнотежа Одбор Балансирање Одбор За Под Маса Анти Ролери Јадро Сила Стабилност Вежба Ф?
  • Неодамнешно

СПОРТБЛ Јога Додатоци Дрвена Рамнотежа Одбор Рокер Одбор Дрво Канцеларија Рамнотежа Одбор Балансирање Одбор За Под Маса Анти Ролери

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Карактеристики против лизгање песочна хартија, промовирање на безбедноста на таблата за рамнотежа Лесен вежба за рамнотежа може да се користи на терапија или тренинг дома, во теретана или додека патувате. Корисно за personal тренери, спортски сали, тркачи или секој што сака да ја подобри мобилноста и рамнотежата. Изработени од висококвалитетна иверица од тврдо дрво од одржливи дрва одгледувани на плантажи, посилни и траат подолго од другите изработени од бреза и борова иверица. Оваа дрвена рокерска табла физикална терапија е дизајнирана да го стимулира вашето јадро и да ја подобри вашата агилност, време на реакција и издржливост, оваа табла за вежбање со мал удар е одлична за сите. Опискористете го овој тренер за рамнотежа за да помогнете во подобрување на стабилноста и за истегнување. Прилагодете го наклонот со поместување на тежината напред додека се држите за стабилност. Ги истегнува мускулите на потколеницата, помага во олеснување на болката во плантарните објекти и ја подобрува рамнотежата.