Doitool 8pcs Универзална макара за тешки ритали мини фиксни тркала кутија за складирање рициново мебел тркала кутии за кастри за лепила лепила кутии мебел за мебел ѓубр?
  • Неодамнешно

Doitool 8pcs Универзална макара за тешки ритали мини фиксни тркала кутија за складирање рициново мебел тркала кутии за кастри за лепила

DEN 143.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мали тркала од рицинус : направени од материјал за некое време и употреба Платерки за лепливи тркала : Кастри за макара, изработени од ABS, капацитет на лежишта, кога четири тркала се во исто време, може да биде со голема тежина. Coster Swivel Caster : Кастри за макара, погодни за странични табли, маси за кревет, странични ормани, куфери, конзерва за ѓубре ,. Caster Caster Caster : Costers Murtley, нашиот производ користи тивко тркало, кое е стабилно и тивко, нема да ја гребе земјата и е многу стабилна. Пластични тркала со еден пат : Кастриот за складирање е лесен за употреба и инсталирање, донесувајќи многу погодност за вас. Список на пакети 8 x Карактеристики на лепливи тркала - Материјал : ABS+не'рѓосувачки челик лепило за лепило. - Погодно за странични табли, маси за кревет, странични кабинети, куфери, конзерви за ѓубре, итн. Самолепливо тркало. - Направено од ABS, силен капацитет на лежиште, кога четири тркала се во исто време, може да носи рицином за складирање на голема тежина.