Canight 2 кутии малку на девојчиња за покривање совети за лепак за лепак кратки деца прекрасна носечка нокти цртана боја декорација маникир вештачки деца симпатична з?
  • Неодамнешно

Canight 2 кутии малку на девојчиња за покривање совети за лепак за лепак кратки деца прекрасна носечка нокти цртана боја декорација

DEN 137.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Детска покривка на ноктите : Совршена селекција за модата на ноктите на вашето дете Погодно за професионален уметник за нокти и лична употреба. Совети за нокти на цртани филмови : Широка апликација : Целосните насловни лажни совети за нокти се убави за салонот за нокти, уметноста за домашни нокти на DIY, може да се примени за свадба, матурска, датира, Денот на вinesубените и други фестивали. Девојки лажни парчиња нокти : Овие мали девојчиња за лепенки за уметност на нокти се убави за салонот за нокти, DIY домашни нокти уметност. Комплет за акрилни нокти : Овие деца лажни нокти се дизајнирани со прекрасен изглед, убава и привлечна, светла боја. Девојки од DIY лажни нокти : со различни големини што одговара на повеќето прсти. Лесно за примена и лесна за DIY мода и уникатна уметност за нокти. Список на пакети 2 x кутии со лажни совети за нокти Карактеристики - Цртан филм изглед и прекрасна боја ги прават овие лажни нокти попривлечни и смешно дете лажно нокти. - Тие се погодни за дете на кое им е потребна маникирска уметност. Дизајнот на цртаниот филм може да ги направи гламурозни кратки лажни нокти. - Големина : Околу 14.