Ахуоз Таблет Компјутер Торба Ракави Детска Кутија Компатибилна Со iPad 10-Та Генерација 10.9 2022 Ослободен, Лесен Држач За Рачка Отпорен На Удари За Деца Пријателски Заш?
  • Неодамнешно

Ахуоз Таблет Компјутер Торба Ракави Детска Кутија Компатибилна Со iPad 10-Та Генерација 10.9 2022 Ослободен, Лесен Држач За Рачка

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајниран Компатибилен со i Pad 10-Та Генерација 109" 2022 Објавен,Таблет случај.Густата пена целосно го покрива грбот,страните и се протега над површината, што го штити Вашиот Таблет од секојдневно гребење, паѓање и други намени. Направено со густ тежок материјал ЕВА безбеден ЗА деца, кој издржува значително абење и обезбедува екстремна заштита од удари, Супер лесен и издржлив. Отстранлив Ремен За Рамо : прилагодливиот и отстранлив ремен за рамо е удобен и хуманизиран. Тоа е погодност. Можете да го носите вашиот i Pad во секоја пригода, како што се патување, седиште за автомобил и училница. Само пуштете ги рацете слободни!. Кабриолет штанд Компатибилен со 2 агли : вертикален држач Компатибилен со гледање филмови и држач За поставување Компатибилен со пишување.Најдобра повеќенаменска футрола за држач со рачки за носење и држач за преклопување, може да застане на сопствените две нозе на грбот. Заштитниот Случај Ги Покрива сите страни. Лесно користете ги сите копчиња, порти, звучници, предна и задна камера. Екранот заштитен од паѓање паѓа со подигната рамка на екранот. Дизајниран Компатибилен со i Pad 10-Та Генерација 10.9" 2022 Објавен,Таблет случај.Густата пена целосно го покрива грбот,страните и се протега над површината, што го штити Вашиот Таблет од секојдневно гребење, паѓање и други намени. Направено со густ тежок материјал ЕВА безбеден ЗА деца, кој издржува значително абење и обезбедува екстремна заштита од удари, Супер лесен и издржлив. Отстранлив Ремен За Рамо : прилагодливиот и отстранлив ремен за рамо е удобен и хуманизиран. Тоа е погодност. Можете да го носите вашиот i Pad во секоја пригода, како што се патување, седиште за автомобил и училница. Само пуштете ги рацете слободни!. Кабриолет штанд Компатибилен со 2 агли : вертикален држач Компатибилен со гледање филмови и држач За поставување Компатибилен со пишување.Најдобра повеќенаменска футрола за држач со рачки за носење и држач за преклопување, може да застане на сопствените две нозе на грбот. Заштитниот Случај Ги Покрива сите страни. Лесно користете ги сите копчиња, порти, звучници, предна и задна камера. Екранот заштитен од паѓање паѓа со подигната рамка на екранот. Карактеристика : * Изработена Од Нетоксична густа тешка ЕВА пена и Пцматеријал Во Споредба со другиот материјал ЕВА е полесно да се исчисти и спаси.