МИС Уста ОМРАЗА ДАМКИ Ко Отстранувач На Дамки За Облека - 4oz 2 Пакет На Новороденче &засилувач; Бебе Најважен Неуредна Јадење Дамка Третираат Спреј - Нема Хемиско Чис?
  • Неодамнешно

МИС Уста ОМРАЗА ДАМКИ Ко Отстранувач На Дамки За Облека - 4oz 2 Пакет На Новороденче &засилувач; Бебе Најважен Неуредна Јадење

DEN 173.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МОЌНА И БРЗА РАБОТА - овој молскавично брз спреј за отстранување дамки за перење од комерцијално одделение е совршен за облека, играчки и теписи Дури И Вашата Баба ќе биде импресионирана!. ДИЗАЈНИРАН ЗА ДЕЦА - нашиот отстранувач на самото место за облека е безбеден за употреба околу деца и домашни миленици. Доби осврти со 5 ѕвезди Од Денешното Шоу & Добро Утро Америка и прави одличен подарок за туширање за бебиња. НЕТОКСИЧЕН И ЕФИКАСЕН Користете го овој нежен отстранувач на дамки за облека за бебиња, играчки или тепих. Неговата биоразградлива формула е ослободена од штетни хемикалии или бои и е побезбеден Избор. РАБОТИ МАГИЈА НА ДАМКИ-оваа алтернатива за дамки за доенчиња, мали деца и возрасни е ефикасна и за свежи и за поставени дамки. Работи на овошен сок, храна за бебиња, формула, кечап, мастило, па дури и крв. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-Едноставно прскајте, размачкајте, исплакнете и гледајте како исчезнуваат дури и најтешките свежи или суви дамки.