Маски за суперхерои За Деца Возрасни, 35 ПАРЧИЊА Маски За Очи За Косплеј Забава Фаворизира Материјали Украси За Роденден, Маскенбал За Деца Одмаздници Маски За Супе?
  • Неодамнешно

Маски за суперхерои За Деца Возрасни, 35 ПАРЧИЊА Маски За Очи За Косплеј Забава Фаворизира Материјали Украси За Роденден, Маскенбал

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакет : 35 парчиња суперхеројски маски поставени, можете да ги добиете речиси сите улоги што можете да ги смислите Висококвалитетен Материјал : маските За забави За Суперхерои се изработени од висококвалитетен филц, нетоксичен, еколошки и издржлив. Тие се меки и удобни за носење. Погоден За Деца и Возрасни : Маските За Суперхерои доаѓаат со прилагодлива еластична лента, погодна за возрасни и деца од различна возраст да носат погодно. Широка Употреба : Маските За Суперхерои се совршени за роденденска забава, Божиќ, Ноќта на Вештерките, забава за суперхерои, забава за костими, забава за маскенбал, модна ревија, забава за супер херој, косплеј и така натаму. Тоа може да биде и одличен избор за подарок. Вашето Задоволство Е Загарантирано : секој проблем во користењето на процесот, ве молиме контактирајте не во секое време. Ќе ви дадеме пријатно шопинг искуство и пријателска услуга за клиентите.