100 парчиња Крафт Хартија Чепкалка За Заби Знамиња Етикети Празна Чепкалка За Заби Знамиња Маркери За Сирење Украсни Знамиња За Овошни Мезе За Кекси Декорација На З?
  • Неодамнешно

100 парчиња Крафт Хартија Чепкалка За Заби Знамиња Етикети Празна Чепкалка За Заби Знамиња Маркери За Сирење Украсни Знамиња За

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : изработен од крафт хартија и дрвена чепкалка за заби, Количина : 100 парчиња, доволно за секојдневна употреба или снабдување со забави98 инчи; Боја : бела. Празни чепкалки за заби со знаме, можете да ја искористите вашата имагинација ЗА ДА ЈА НАПРАВИТЕ САМИ за да ги задоволите вашите различни потреби, како што се пишување и цртање на неа, да ја направите вашата храна поуникатна и персонализирана. Празните знамиња за чепкалка за заби се одлични за украсување на вашата храна, како што се мини десерти, закуски, овошје, предјадења, торта, кекси, сендвичи итн., ви помагаат да јадете храна без да ја плеткате раката. Широко апликации : празно знаме чепкалки за заби се применуваат во различни прилики, како што се роденден, церемонии, матурски, свадби, медена месечина, датуми, одмор, фотосесија итн. Материјал : крафт хартија и дрвена боја : бело : 6.