1000 Парчиња Среќен Божиќ Налепници - Лепило Печат Етикета Ролна Роденден Кутија Свадба Кутија Плик Кутија Печат Божиќ Картички Круг Налепници Божиќ Тагови-Среќен Б?
  • Неодамнешно

1000 Парчиња Среќен Божиќ Налепници - Лепило Печат Етикета Ролна Роденден Кутија Свадба Кутија Плик Кутија Печат Божиќ Картички

DEN 800.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот Вклучува : во нашиот пакет, ќе добиете 2 Стапи Во Брак Божиќ обоени круг налепници ролни и секој ролни содржи 500 налепница пакет во тркалезна форма Севкупно, ќе добиете 1000 етикети за налепници со круг од 1 инчен дијаметар од секоја, што е совршено за секојдневна употреба. Висока Лепливост : Нашите Божиќни Ознаки За Подароци Се отпечатени на висококвалитетен хартиен материјал. Омажи Се За Божиќни налепници-многу лесно се лупат и лепат што ги прави совршени за лепење насекаде. Со силна адхезија ознаките за подароци за среќен Божиќ нема лесно да се исклучат. Дизајн На Ролна Со Налепници : убавите тркалезни етикети со налепници со" Среќен Божиќ " напишани на неа, златна боја со црна граница околу неа, ги прави малите налепници за етикети многу убави и привлечни. Сјајната површина додава повеќе допир на убавина. Апликации На Црна Хартија За Налепници : нашите налепници за божиќни кутии за подароци можат да залепат се што бара Ожени Се Со Божиќни етикети на неа, како што се пакување за мал бизнис, плик за запечатување, божиќ за завиткување подароци и така натаму.