TBVECHI WAKE-BEGHIND SHEEPER 41 Надворешно рачно притискање на рачно влечење на патоказот улица за чистење Алатка за чистење РАБОТНА ПРЕТСЕДАЛНА ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОИЗВОДИ 55L СА?
  • Неодамнешно

TBVECHI WAKE-BEGHIND SHEEPER 41 Надворешно рачно притискање на рачно влечење на патоказот улица за чистење Алатка за чистење РАБОТНА

DEN 2068.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висока ефикасност】 Главата на четката има ефикасна ширина на чистење од 41,34in и може да исчисти површина од 39611ft² на час Може да избрише до 5 пати побрзо од конвенционалната метла, дозволувајќи да се чистат поголеми области во исто време. Мешачот на подните подни на рака има вкупно 5 прилагодливи брзини за чистење на различни површини за да ги задоволи вашите различни потреби. 【Прилагодлива рачка】 Аголот и висината на рачката се прилагодливи за луѓе со различни височини да работат поудобно со рачниот чистач. Овој чистач за притискање на рацете е лесен и преклопен, што го прави лесен за носење и складирање. Исто така, може да се чува исправено, заштедувајќи многу простор. 【Висококвалитетен материјал】 Телото на машината е изработено од ABS, што е силно, издржливо и отпорни на абење, обезбедувајќи долг животен век. Мешачот на подните подни рачни е опремен со две цврсти гумени тркала кои се тешки и лесни за движење. Потребно е само малку напор за да се поттикне, правејќи го пријатно искуство. 【Контејнер за прашина со голем капацитет】 14,53 GAL прашина од голем капацитет ја избегнува кавгата за чести дампинг за ваша погодност. Има рачка за носење на врвот што ви овозможува да го фрлите ѓубрето без да ја допирате прашината. Може да заврши со чистење и собирање во исто време наместо да ги дува наоколу. Екстра-долги влакна обезбедуваат темелно чистење десно до работ. 【Широко примена】 Подготвување на раката е погоден за трговски центри, фабрички магацини, фабрики, хотели, патишта, патеки, а исто така и за домашна употреба. Може да се користи за чистење на секоја тврда површина, вклучително и бетон, асфалт, плочка, мермер, пластична писта, итн. Опис : Овој чистач за притискање на рацете ја вози ротацијата на ременот со туркање на гумите напред, што се пренесува на внатрешната „ролери четка“ и Предните две „странични четки“ за да се ротираат, да го зафатат ѓубрето во внатрешниот сад за прашина. Неговото прецизно лежиште на погонот може да биде ефикасно и стабилно за да се постигне повеќе заштеда на време и заштеда на енергија за чистење. Тоа ќе биде вашиот идеален избор! Детали : Филтрирање на светлото светло : Контејнерот за прашина е смислено дизајниран со светло на филтер, што може ефикасно да филтрира прашина и да го намали секундарното загадување предизвикано од истурање прашина од машината.