Hynda Hydraulic Cylinder 3/4 и 1/2 Прилагодлив клуч за орев на жлезди, комплет за инсталирање на алатки од 8 парчиња, алатки за алатки за инсталација на клипот 3 парчиња U-Cup Поставе?
  • Неодамнешно

Hynda Hydraulic Cylinder 3/4 и 1/2 Прилагодлив клуч за орев на жлезди, комплет за инсталирање на алатки од 8 парчиња, алатки

DEN 1248.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Се прилагодува од центрите со дијаметар од 1 „до 3-3/4“, а игличките се реверзибилни за 1/4 "или 7/32" иглички (вистински големини приближно Направени од материјали со висок степен , стабилни и силни. Прилагодува Од 2 "до 6" центри со дијаметар со дијаметар, а игличките се реверзибилни за 1/4 "или 5/16" иглички (вистински големини приближно . 3/4 "центри за пинови со дијаметар, а игличките се реверзибилни за 1/4" или 7/32 "иглички (вистински големини приближно . 4 "центри за пинови со дијаметар, а игличките се реверзибилни за 1/4" или 7/32 "иглички (вистински големини приближно . од сетот за избор е случаен, црвен или жолт. Сечилата на легура челик хром обезбедуваат заштита од 'рѓа и корозија, стабилна и силна, издржлива во употреба. Со ергономска рачка, удобна и издржлива. Инсталирајте и кука сет за отстранување и замена на О-прстени , иглички игли, извори.