Ретроспектива Ретроспек Солана Јога Мат 1/2 Дебела w/ Најлон Ремен за Мажи &засилувач; Жени - Не Се Лизга Вежба Мат За Јога, Пилатес, Истегнување, Подот &засилувач; Фитн?
  • Неодамнешно

Ретроспектива Ретроспек Солана Јога Мат 1/2 Дебела w/ Најлон Ремен за Мажи &засилувач; Жени - Не Се Лизга Вежба Мат За Јога, Пилатес,

DEN 377.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Екстра дебела за удобност и рамнотежа : Солана фирмата со дополнителна дебела фитнес подлога со ремен за подлога го ублажува стресот на точките на притисок како што се зглобовите, колковите, рацете и колената Нелизгачка површина : нелизгачкиот материјал На Солана ве одржува стабилни и избалансирани додека останувате безбедно на подот, спречувајќи повреди и ви овозможува да се фокусирате на вашата пракса или тренинг. Издржливост : густиот, издржлив материјал На Солана овозможува секојдневна употреба, без оглед на интензитетот на вашето вежбање. Идеален за вашиот дом или студио пракса. Бпа слободен : нашите производи се ослободени Од фталат, тешки метали и латекс. Вашата подлога првично може да ослободи безопасен мирис. Ако е така, одвиткајте ја подлогата и проветрете ја ден или два пред да ја користите. Лесно за чистење : Солана лесно се одржува чиста и свежа за следниот тренинг. Користете мешавина од нежен сапун и вода, избришете ја и закачете ја да се исуши.