3 Пакет Архитектонски Скала Владетел, ЈИФАРУБ 12 / 6 Алуминиум Архитект Триаголен Владетел, Професионални Мерење Комплет За Архитект, Градежен Инженер &засилувач; Цр?
  • Неодамнешно

3 Пакет Архитектонски Скала Владетел, ЈИФАРУБ 12 / 6 Алуминиум Архитект Триаголен Владетел, Професионални Мерење Комплет За

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 Пакет Владетел Од Архитектонска Скала : во пакетот има 3 парчиња Владетел Од Архитектонска Скала : 12 Инчи сина, 6 Инчи црна и црвена Доволно е за секојдневна работа и учење. Стандардни Империјални Мерења : 1-1/2, 1, 3/4, 3/8, 3/16, 3/32, 1/2, 1/4, 1/8, 3, 16. Владетелот на овој архитект има 3 страни и 6 различни скали, многу удобни и корисни. Ласерски Гравирани Ваги Никогаш Не Исчезнуваат : сите броеви и мерни ознаки на линијарите на скалата за изготвување се ласерски гравирани за максимална јасност и читливост. Тие никогаш нема да избришат или изгребат. Добро За Долгогодишна Употреба : Изработен од анодизиран алуминиум од професионален степен многу цврст и цврст, лесен, лесен за носење. Совршен За сите Проекти : Договор за работа, учење и хоби. Совршен за архитекти, инженери, студенти, изведувачи, за изготвување и мерење на архитектонски цртежи.