Гојохо За ТОЈОТА ЦРЗ Радио 2010- Андроид 12 Вграден Безжичен Карплеј Андроид Авто Bluetooth Главата Единица 9 Инчен IPS Екран НА Допир Gps Навигација Поддршка Целосна RCA Резер?
  • Неодамнешно

Гојохо За ТОЈОТА ЦРЗ Радио 2010- Андроид 12 Вграден Безжичен Карплеј Андроид Авто Bluetooth Главата Единица 9 Инчен IPS Екран

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Променлив ИНТЕРФЕЈС СТЕРЕО Радио за АВТОМОБИЛ можете да ја преземете АПЛИКАЦИЈАТА Од Google Play и да го прилагодите вашиот СОПСТВЕН ИНТЕРФЕЈС ThemesIt е проблематично за отстранување на оригиналниот автомобил стерео радио на некои модели на автомобили. Се препорачува прво да најдете видео на Јутјуб за учење. ● Надградба На радио за автомобил+прилагодување андроид систем,со 4-Јадрен процесор Од 1,2 Ghz,2gb RAM МЕМОРИЈА + 32 GB ROM,обезбедува непречено функционирање и побрз одговор,32gb голем простор за складирање со wifi функција овозможува инсталирање на повеќе апликации,1280*720 HD ЕКРАН на Допир IPS дисплеј од три генерации,побогат во боја и појасен дисплеј,Резолуција на Екранот 1280x720, резолуција На видео излез 1024х768. ●HD Екран На Допир И Дизајн На Големо Лого Q : Едноставен и елегантен капацитивен екран на допир со висока дефиниција од 9 инчи направете ја најдобрата работа да го внесете вашиот паметен телефон во автомобилот. Повеќе чувствителни и точни, поддршка 1080p видео репродукција.Лесно за гледање на екранот и контролите, наоѓање и користење на контролите речиси без да гледате. ● Безжичен И Жичен Car Play И android auto queless поврзан Со Bluetooth,кликнете икона За Врска Со Автомобил за да започнете Автоматска функција Car Play Или Android или назад на главната страница(Компатибилен со i Phone 5 и подоцна,андроид телефон 11.0 и подоцна), Жичен поврзан со USB кабелот со 6 пина,многу лесен за ракување,ослободете ги рацете,лесно користете GPS навигација, повици, порака, музика и повеќе функции додека се фокусирате на патот безбедност. ●Контрола На воланот И Двојни USB Кабли●приклучете и Репродуцирајте жичен Ремен испорачан, лесен за инсталирање(неколку автомобили swc кабли бараат рачно ожичување, контактирајте не ако swc не работи), поддржана програма за оригинално копче за контрола на воланот на автомобилот и прилагодете. ①Променлив ИНТЕРФЕЈС СТЕРЕО Радио за АВТОМОБИЛ можете да ја преземете АПЛИКАЦИЈАТА Од Google Play и да го прилагодите вашиот СОПСТВЕН ИНТЕРФЕЈС Themes.It е проблематично за отстранување на оригиналниот автомобил стерео радио на некои модели на автомобили. Се препорачува прво да најдете видео на Јутјуб за учење. ● Надградба На радио за автомобил+прилагодување андроид систем,со 4-Јадрен процесор Од 1,2 Ghz,2gb RAM МЕМОРИЈА + 32 GB ROM,обезбедува непречено функционирање и побрз одговор,32gb голем простор за складирање со wifi функција овозможува инсталирање на повеќе апликации,1280*720 HD ЕКРАН на Допир IPS дисплеј од три генерации,побогат во боја и појасен дисплеј,Резолуција на Екранот 1280x720, резолуција На видео излез 1024х768.