Лесен Водоотпорен Капак За Кревет За Кучиња Реверзибилен Капак На Каучот Отпорен На Истекување Што Може Да Се Пере Покривка За Мебел Заштитник За Мебел За Домашни ?
  • Неодамнешно

Лесен Водоотпорен Капак За Кревет За Кучиња Реверзибилен Капак На Каучот Отпорен На Истекување Што Може Да Се Пере Покривка

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВОДООТПОРЕН : 100% Водоотпорен, заштитете го вашиот мебел од секојдневно абење, истурање и дамки Тоа е одличен избор за домови со деца и домашни миленици. ВИСОК КВАЛИТЕТ : супер издржлива 4-слојна класична ватирана ткаенина отпорна на истекување, дебел микрофибер и полнење од поли пена за дополнителна удобност и мекост. ДИМЕНЗИИ : имаме 5 големини за ваш избор, кои се погодни за различна големина на мебел : 68х86 инчи, 82х86 инчи, 96х90 инчи, 102х90 инчи, 110х90 инчи. Секое пакување вклучува мало правоаголно парче 24х90 инчи. Ве молиме измерете пред купување, видете водич за мерење на фотографии. АПЛИКАЦИЈА : Погоден За сите видови мебел, особено за софа и кревет. Исто така може да се користи како пикник мат. Капакот е реверзибилен и обезбедува две бои што одговараат на вашиот мебел. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ И ЛЕСНА НЕГА : капакот е лесен за инсталирање. Перење во машина, перење на температура околу 30 степени целзиусови, се советуваат благи детергенти за перење, ве молиме не избелувајте. Пеглајте на ниска температура доколку е потребно. ВОДООТПОРЕН : 100% Водоотпорен, заштитете го вашиот мебел од секојдневно абење, истурање и дамки. Тоа е одличен избор за домови со деца и домашни миленици. ВИСОК КВАЛИТЕТ : супер издржлива 4-слојна класична ватирана ткаенина отпорна на истекување, дебел микрофибер и полнење од поли пена за дополнителна удобност и мекост.