Куќата Caromoriber го ажурираше преносот на столицата за телескоп што може да се повлече за виткање за возрасни, лесен склопувачки цврсто столче со капацитет на оптовар?
  • Неодамнешно

Куќата Caromoriber го ажурираше преносот на столицата за телескоп што може да се повлече за виткање за возрасни, лесен склопувачки

DEN 1288.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цврсто и издржливо склопувачко седиште - Телескопската столица е изработена од висококвалитетен ABS материјал, доказ за гребење, доказ за влага и пријателски за животната средина Малата столица за телескоп тежи само 1,98 фунти, но може да има до 600 фунти. Тесните спојки за поврзување, базата против лизгање и модерен дизајн на скала на риби го прават нашето прилагодливо седење има максимална стабилност, силна отпорност на влијание за да обезбеди безбедно и удобно искуство со седење. ? Прилагодлива висина - можете да ја прилагодите висината на вашиот избор, во опсег од 2,36in до 17,32in. Кога е склопена, големината е само 2,36in x 9. Погодно и за возрасни и за деца. ? Лесно за употреба - Склопната столица е лесна за поставување и пакување надолу. Само држете ги дупките од обете страни и малку извртувајте малку кога ќе ја отворите или затворите столицата. Процесот на отворање или затворање трае само неколку секунди. Погодно е за вас и вашите семејства да ги користат во секоја пригода. ? Преносно - Опремено со ленти за раце, ленти за рамо и удобна торба за складирање, може да се носи со рака или да се спушти на вашето тело. Можете исто така да ја преклопите столицата и да ја ставите во торбата. Прекрасно телескопско столче за секаде каде што одите и во секое време сакате да седнете!.