Затегнување на копчето за затегнување на копчето Отмро starвезда 25мм DIA M6X25mm Машка конец за прицврстување на копчињата за затегнување на раката за затегнување на рак?
  • Неодамнешно

Затегнување на копчето за затегнување на копчето Отмро starвезда 25мм DIA M6X25mm Машка конец за прицврстување на копчињата за затегнување

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Големина на низата】 -M6x25mm / m6x098inch (d*l); Глава Дија (приближно) : 25мм / 0,98инч. 【Трајна диала на главата (приближно) : 25мм / 0,98inch. 【Трајни и силни типови】-Овие starвездени копчиња имаат премиум пластични рачки, доволно дебели за да ви дадат безбеден и удобен зафат. Покрај тоа, долгите завртки се изработени од цинк-позлатен челик, држат цврсто, отпорни на корозија, не се лесни за кршење, обезбедувајќи долгогодишна издржливост. 【Рачка во форма на starвезда】 -користејќи ги овие starвездени копчиња ореви како свирки, тела, додатоци и многу повеќе. Тие можат да ви дадат нелип и удобен зафат за рака. Во исто време, обезбедете непречено прилагодување во вашите различни апликации без да бидете изгребани. 【Лесно за инсталирање】-чиста и точна нишка на завртката ја прави инсталацијата лесна и издржлива, додека мазната површина на копчето за рака обезбедува добар изглед. Мијалките и хексадецималните ореви се совпаѓаат со конецот добро, погодно за да ги користите. 【Широка апликација】 -Овој разновиден додека разноврсен сет ќе биде супер корисен за вашите проекти за обработка на метални работи, метални работи и автоматски продавници за тело! Тие се широко користени како замени, додатоци, свирки и тела и др. Лесно за инсталирање и отстранување без алатки, нашите копчиња за starвезди би биле убав избор за вас. Опис на завртката за затегнување на прстот на копчето Starвезда Опис : 1. Изгледот на пет-точката starвезда е погоден за затегнување, заклучување и прилагодување. обликување со инјектирање, навојни инсерти се изработени од метал, издржлив и долг животен век. Дизајн на завртки, лесен за инсталирање, мазни линии, лесен за ротирање помеѓу залепените прсти.