Заштитна облека за масажа за масажа на Gycdwjh, водоотпорна и заштита од сонце за заштита на сонцето со патент Продолжете го животот на столот за масажа, боја на кафе, б?
  • Неодамнешно

Заштитна облека за масажа за масажа на Gycdwjh, водоотпорна и заштита од сонце за заштита на сонцето со патент Продолжете го животот на столот

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : S (должина : 105 см ширина : висока 68 см : 105cm), m (должина : 145cm ширина : висока 85 см : 125cm), L (должина : 155 см ширина : 95cm висока : 135см) Материјал : Задебелена крпа за миење на Оксфорд, отпорна на УВ, пропустлива и водоотпорна. Крајната влечење може да се затегне. Преклопете и складирајте во секое време, не зазема простор, може едноставно да се исчисти, од двете страни на капакот има вертикален дизајн на патент, можете едноставно да го избришете капакот со влажна крпа. Карактеристики : мазна површина, ефикасно спречете ја прашината, миленичињата за миленичиња и отпечатоците од шепа да предизвикаат оштетување на столот за масажа, може да се користат долго време, да го заштитат вашиот стол за масажа од сонцето и водата. Размислен дизајн : Прилагодлив еластичен опсег на дното, вградениот дизајн на листови обезбедува 360 ° заштита за вашиот стол за масажа, троседот, лежерот или друг мебел и е лесен за инсталирање и замена. Најдобра услуга : Ако не сте задоволни со нашите производи, Ве молиме слободно контактирајте со нас и ние ќе ги решиме вашите сомнежи. Ве молиме, купете со доверба!. Големина : S (должина : 105 см ширина : висока 68 см : 105cm), m (должина : 145cm ширина : висока 85 см : 125cm), L (должина : 155 см ширина : 95cm висока : 135см). Материјал : Задебелена крпа за миење на Оксфорд, отпорна на УВ, пропустлива и водоотпорна. Крајната влечење може да се затегне. Преклопете и складирајте во секое време, не зазема простор, може едноставно да се исчисти, од двете страни на капакот има вертикален дизајн на патент, можете едноставно да го избришете капакот со влажна крпа. Карактеристики : мазна површина, ефикасно спречете ја прашината, миленичињата за миленичиња и отпечатоците од шепа да предизвикаат оштетување на столот за масажа, може да се користат долго време, да го заштитат вашиот стол за масажа од сонцето и водата.

L,S,M:
Made in China :
Number of pieces 1:
Features:
open zipper on the left and right armrests, elastic drawstring at the bottom, made of oxford washed fabric. Dust-proof, water-proof, sun-proof, scratch-proof etc. Massage chair universal set.
[Tips]:
If not too dirty, please use a wet cloth to clean.
If you have any questions, please feel free to contact us, we will solve the problem within 48 hours and try our best to make you satisfied. :