МАГКСЦЕН 12 парчиња Моќни Магнети Кружен Магнет,Неодимиумски Магнет 18х3-5мм, Со Дупка За Потопување Мали Тркалезни Магнети Перфорирани Подлошки За Завртки База За Ф?
  • Неодамнешно

МАГКСЦЕН 12 парчиња Моќни Магнети Кружен Магнет,Неодимиумски Магнет 18х3-5мм, Со Дупка За Потопување Мали Тркалезни Магнети

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

кружни неодимиумски магнети со големина од 18х3мм и дупка од 5 мм во центарот, што ги прави лесни за прицврстување на различни површини Овие магнети се исклучително силни и издржливи, што ги прави идеални за употреба во индустриски науки и лабораториски услови каде што се потребни магнети со високи перформанси. Магнетите се опремени со 18 завртки, што ги прави лесни за инсталирање и употреба. Завртките се дизајнирани совршено да се вклопат во дупката на магнетот, обезбедувајќи сигурно и стабилно држење. Магнетите се совршени за употреба во различни апликации, вклучувајќи магнети за фрижидери, самостојни проекти и уметност и занаети. Тие исто така можат да се користат за држење белешки, фотографии и други лесни предмети. Магнетите се изработени од висококвалитетни материјали, осигурувајќи дека ќе траат долго и ќе обезбедат сигурни перформанси.