Пластични кеси за пакување на Zejzhuyyu, торби за маички, вреќи за складирање Ziplock, торби за складирање за крпи, чисти пластични кеси, замрзнати поли пластични кеси за па?
  • Неодамнешно

Пластични кеси за пакување на Zejzhuyyu, торби за маички, вреќи за складирање Ziplock, торби за складирање за крпи, чисти пластични кеси, замрзнати

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Големи и пакување : Замрзнатиот патент Поли Пакување торба е 5*7inch, дебелина од 6 милји за двојна големина, 50 парчиња торби секој пакет го одржуваат вашиот живот организиран.Поставен : Користен патент за затворање и отворање. Чешките за пакување се лесни за запечатување со висококвалитетен патент веднаш и заштитено од себе. Вентински дупки : Замрзнатите вреќи со патент се дизајнирани со дупки за проветрување за стискање на воздухот, но не и целосно запечатена торба. Оваа пластика може да го подобри вашето користење на просторот, можете да спакувате повеќе облека кога го сортирате багажот.Прикација : Замрзнатите вреќи со патент се користат за пакување облека, пакувања за патувања, панталони, џемпери, играчки, долна облека, пешкир, врвови на резервоарот, облека, уметнички дела, чорапи, полнач, картички, фотографии итн. Багаж уреден и организиран. Големи и пакување : Замрзнатиот патент Поли Пакување торба е 5*7inch, дебелина од 6 милји за двојна големина, 50 парчиња торби секој пакет го одржуваат вашиот живот организиран.Поставен : Користен патент за затворање и отворање.