Зеродеко 15 еез Домашна Торба За Купување Пластична Намирница Прилагодување На Складирање Патувачки Диспензер Цветни Кеси Организатор За Држач Нацртајте Со Најва?
  • Неодамнешно

Зеродеко 15 еез Домашна Торба За Купување Пластична Намирница Прилагодување На Складирање Патувачки Диспензер Цветни Кеси Организатор За Држач

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чување Кеси За Ѓубре За Намирници : Висечки Држач За Торби За Пазарење Мултифункционален : Со Еластичен Отвор На Дното, Лесно Може Да Ја Земе И Стави Внатрешната Торба, За Да Извлече Повеќе Кеси Во исто време Основни работи за кујна : Квалитетен Материјал За Складирање Кеси За Ѓубре : Нашиот Држач За Торби За Намирници Е Изработен од Висококвалитетен И Врвен Полиестерски Памучен Материјал, Еластичен, Дише и Удобен. Домашен Носач За Торби за Купување : Повеќенаменски и Разноврсен : Разноврсни стилови на домот, мал дизајн на дното, може да складира торби за купување супермаркети, секундарна употреба, заштеда и покорисна. Организатор На Торби за Намирници : Квалитетен Материјал : нашиот држач за торби за намирници е изработен од висококвалитетен и врвен полиестерски памучен материјал, еластичен, дише и удобен. И овие држачи за торби ќе траат многу долго. Носител На Торба За Пазарење со врвки : Мулти - : нашиот организатор на диспензерот за торби за намирници е дизајниран за домашно организирање. рециклирање и организирање. Список на пакети 15 х Карактеристики На Држачите За Торби За Купување-Материјал : држач За пластична кеса Од полиестер памук-Големина : 54, 00Х20, 50Х1, 00см/21, 22Х8, 06Х0 држач за торби за кујнски намирници. - Хуманизиран Дизајн : држачот за торби за намирници е дизајниран со суспензија и прилагодливо затворање на кабелот за влечење. Може да се извлече од дното, слободно прилагодување. Практично складирање на големи торби за пазарење, торби за торби, итн контејнер за кеси за ѓубре. - Персонализирани Обрасци : нашата решетка за складирање торби изгледа деликатно. Едноставниот геометриски изглед може да се координира со вашиот домашен стил и поинаков допир на диспензерот за вреќи за ѓубре во вашиот простор. - Мултифункционално : со еластично отворање на дното, лесно може да ја земе и стави внатрешната кеса, за да спречи извлекување на повеќе кеси во исто време складирање на ѕид од пластична кеса.