ZXZB читање ламба за ламба Европски стил рачно врежана табела за ламба за кревети Ретро-биро за дрвени уметности за ламба Класична студија за ламба за ламби за ламба ?
  • Неодамнешно

ZXZB читање ламба за ламба Европски стил рачно врежана табела за ламба за кревети Ретро-биро за дрвени уметности за ламба Класична

DEN 7457.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина на производот : Висина : 39см (15,4inch), дијаметар : 29см (11,4inch), дијаметар на абажот : 30 см (11,8inch), висина : 25см (9,8inch) Лабачка на ткаенини. Светлината е мека и не ги повредува очите. Применлив простор : Дневна соба, студија, спална соба, хотел, агол, итн. Одржување : Избришете со мека памучна крпа, не е погодна за чистење со средства за чистење на домаќинството. Сертификацијата за безбедност, квалитетот и безбедноста се загарантирани, не содржат извор на светлина и се доставуваат до стандардни приклучоци во различни земји. Големина на производот : Висина : 39см (15,4inch), дијаметар : 29см (11,4inch), дијаметар на абажот : 30 см (11,8inch), висина : 25см (9,8inch). Лабачка на ткаенини. Светлината е мека и не ги повредува очите. Применлив простор : Дневна соба, студија, спална соба, хотел, агол, итн. Одржување : Избришете со мека памучна крпа, не е погодна за чистење со средства за чистење на домаќинството. Сертификацијата за безбедност, квалитетот и безбедноста се загарантирани, не содржат извор на светлина и се доставуваат до стандардни приклучоци во различни земји. Име на производот : Табела за ламби : Спална соба, дневна соба, студија, ресторан, итн.