Исцелена Плочка Почиста Када За Чистење Четка За Чистење На Подот Четка За Чистење Када И Плочка Четка За Четка За Чистење На Подот Четка За Чистење Четка За Чистењ?
  • Неодамнешно

Исцелена Плочка Почиста Када За Чистење Четка За Чистење На Подот Четка За Чистење Када И Плочка Четка За Четка За Чистење На Подот

DEN 193.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОТ со долга рачка Изработени од нерѓосувачки челик, материјали ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, фина изработка, што ја прави оваа четка издржлива ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОТ тврдите влакна ќе направат брза работа на, нечистотијата и. ПОДНА ЧЕТКА ДОЛГА РАЧКА Лесните и цврсти челични прачки ја зголемуваат удобноста, а рачката со полнење се чувствува добро. ЧИСТАЧ ЗА КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ со дизајн со долга рачка, може да биде одличен помошник за чистење на вашиот домашен под. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ бања со оваа ставка, може да донесе многу погодност во вашиот живот. ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОТ со долга рачка Изработени од нерѓосувачки челик, материјали ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, фина изработка, што ја прави оваа четка издржлива. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОТ тврдите влакна ќе направат брза работа на, нечистотијата и. ПОДНА ЧЕТКА ДОЛГА РАЧКА Лесните и цврсти челични прачки ја зголемуваат удобноста, а рачката со полнење се чувствува добро. ЧИСТАЧ ЗА КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ со дизајн со долга рачка, може да биде одличен помошник за чистење на вашиот домашен под. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ бања со оваа ставка, може да донесе многу погодност во вашиот живот. Пакетот Вклучува 1 x Практични Карактеристики на четката за чистење-Материјал : ABS+ Нерѓосувачки челик - Големина : околу 97,00 X16, 00 X9, 00cm/ 38, 12x6, 29 X3, 54 инчи-погоден за сите видови агли и агли слободно да ротираат.