Појас за Тајминг на зело 3Д Печатач, Ширина ОД 2GT 15mm, 3m/5M/ 10m Заби ПОЈАС GT2 3d Печатач Макара За Тајминг На Ременот, Ширина ОД 15MM 2gt Гумен Синхрон Временски Ремен ЗА 3d Печа?
  • Неодамнешно

Појас за Тајминг на зело 3Д Печатач, Ширина ОД 2GT 15mm, 3m/5M/ 10m Заби ПОЈАС GT2 3d Печатач Макара За Тајминг На Ременот, Ширина

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●3д додатоци за Печатач € 15мм ширина тајминг синхрони појас ЗА 3д печатачОдличен процес со одличен квалитет, одличен додаток ЗА 3Д печатач. ●Издржливи Материјали●Изработени од гумен материјал, многу флексибилни, издржливи и практични. ●Висока ефикасност●Ниско издолжување, низок шум, висока отпорност на абење и добра отпорност на пукнатини. ●Апликација●повеќенаменски, исто така погоден за транспортер, рударска опрема, автомобил, машини за храна, машина за миење садови и така натаму. ●Совет за какви било прашања, ве Молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ви обезбедиме висококвалитетна услуга по продажбата. 3д Печатач Тајмингот ПОЈАС 2 GT : 1. Добра флексибилност и поголема стабилност : мазна ротација од 360 степени, не е лесно да се скрши. Анти-абење и долг работен век : користење висококвалитетни суровини, фина изработка, издржливи и стабилни. Без лизгање, додадете специјално анти-лизгање : без лизгање, без губење на чекор, висока ефикасност на ротација. Апсорпција на удари, низок шум : стабилни перформанси, апсорпција на удари и намалување на звукот. Анти-абразија, долг работен век : употребата на висококвалитетни суровини, ротација не е лесно да се скрши и потрајни. Добра флексибилност, стабилен пренос : ротацијата од 360 степени не е лесно да се скрши, без лизгава, а преносот е постабилен.