Кабилок Рака Декор Свадба Цвет Девојка Кошница Ткаени Растителни Корпи Чипка Ливчиња Кошница За Складирање Романтична Свадба Декорација За Свадба Партија Матери?
  • Неодамнешно

Кабилок Рака Декор Свадба Цвет Девојка Кошница Ткаени Растителни Корпи Чипка Ливчиња Кошница За Складирање Романтична Свадба Декорација За

DEN 179.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен од врвен материјал, многу пријателски и безбеден за употреба, цврст и издржлив Таа одговара на повеќето декоративни стилови како модерна фарма, рурален стил, минималистички и така натаму. Природна боја и фина текстура. Текстурата е јасна, кривата е природна, а бојата е издржлива. исто така многу погоден за складирање на вештачко цвеќе и свежо цвеќе. Донесете ја природата и зеленилото на вашите места. Не е лесно да се скрши, издржлив и практичен, дише и издржлив. Опис Оваа ставка е ткаена корпа за складирањеatан со фина изработка. добро изработен премиум материјал, издржлив и практичен за безбедна употреба. Оваа корпа за складирање е многу одлична за држење зеленчук овошје или некои други работи. Одличен избор за подароци за вашите пријатели или семејства, погоден за пикник, домашна и забава. Карактеристики-Боја : Каки-Материјал : Пластика И Чипка-Големина : Околу 23. 07во-Изработен од врвен материјал, многу пријателски и безбеден за употреба, цврст и издржлив.