Организатор На Фиоки SZWQILIN, чист организатор на акрилни фиоки, Погоден За Чување Садови, Пенкала, Козметика (12,67*8*3 инчи,2-пакување)
  • Неодамнешно

Организатор На Фиоки SZWQILIN, чист организатор на акрилни фиоки, Погоден За Чување Садови, Пенкала, Козметика (12,67*8*3 инчи,2-пакување)

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработени од висококвалитетен акрилик `+Организирајте Ги Вашите Фиоки : овие мали канти за складирање се совршени за работа во мал или тесен простор, одржување на предмети организирани, задолжителни за складирање и организација. Овој организатор на фиоки е погоден за чување прибор, ножеви, вилушки, лажици, пенкала, белешки по него, козметика, алатки за убавина, закуски, овошје и многу повеќе. Кажете збогум на нередот и престанете да губите време во потрага по организатори на кујнски фиоки. quality construc Tion® : организаторите на Фиоките имаат 4 нелизгачки влошки на дното, така што кога ќе ја отворите и затворите фиоката, нема лизгање и сѐ останува таму каде што треба да биде во организаторот на фиоката за сребрени садови. ●Широк спектар на сценарија за употреба ● Одлично За кујнски фиоки, фиоки за комоди, фиоки за биро, фиоки за суета, фиоки за оставата, чајната кујна.