Кабилок 100 парчиња Торба За Пакување Храна Торбичка За Самозапечатување Торба За Складирање Храна Самозапечатување Торба За Чување Храна Торба За Складирање Хран?
  • Неодамнешно

Кабилок 100 парчиња Торба За Пакување Храна Торбичка За Самозапечатување Торба За Складирање Храна Самозапечатување Торба За Чување

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Композит Од Алуминиумска Фолија Торбичка за храна : Погодна За бонбони, зрна кафе, сушено цвеќе, печење, сушено овошје, колачиња, чај, ореви,. Торба за самозапечатување : Изработена од врвен материјал, таа е навистина издржлива и тешка. Тие исто така добро се запечатуваат и не лесно се кинат. Торба за храна : торбите За Повторно Затворање се суштинска алатка за организирање во секој дом, гаража, канцеларија, продавница за малопродажба. Торбичка За Самозапечатување храна : Помогнете да ги одржувате вашите производи чисти и суви. Торба за Складирање храна : Најчесто на пазари, продавници, кафулиња, продавници за одземање, угостителски места и други продавници за малопродажба. Пакетот Вклучува 100 х Карактеристики на храната-Материјал : Алуминиумско Композитно Складирање Храна . - Боја : Златна Храна . - Големина : Околу 13х9х0, 2см/5, 12х3, 54х0, 08инч. - Помогнете да ги одржувате вашите производи чисти и суви Храна За Самозапечатување . - Погоден за бонбони, зрна кафе, сушено цвеќе, печење, сушено овошје, колачиња, чај, ореви, итн Самозапечатување . - Најчесто на пазари, продавници, кафулиња, продавници за одземање, угостителски места и Други продавници За Малопродажба Торбичка За Храна.