ПТЦ Керамички Грејач На Воздух, Висока Моќност ПТЦ Грејач Елемент, Грејач Термостатски 500В 110В, Безбеден ПТЦ Електричен Грејач За Климатик Електричен Грејач Навлаж?
  • Неодамнешно

ПТЦ Керамички Грејач На Воздух, Висока Моќност ПТЦ Грејач Елемент, Грејач Термостатски 500В 110В, Безбеден ПТЦ Електричен Грејач

DEN 279.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ НА ПРЕНОС НА ТОПЛИНА ZTC КЕРАМИЧКИ грејач на воздух е изработен од ПТЦ керамички грејач и алуминиумска цевка, со мала топлинска отпорност и висока ефикасност на пренос на топлина Тие користат жица со висока температура како кабли и се издржливи. ●ВИСОКА БЕЗБЕДНОСТ НА ПОВРШИНСКА ИЗОЛАЦИЈА ZTC керамичките грејачи на воздух имаат површинска изолација и висока безбедност. Не постои опасност од електричен удар, можете да го користите со доверба, лесна инсталација и одржување и супериорни перформанси. ●АВТОМАТСКО ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА НА КОНСТАНТНА ТЕМПЕРАТУРА ZTC КЕРАМИЧКИОТ грејач на воздух има карактеристики на автоматска константна температура и заштеда на енергија. Птц керамичките компоненти за лично греење имаат низок шум, нискиот шум нема да влијае на вашиот сон, одмор, читање, работа итн., овозможувајќи ви целосно да се одморите. Заштита на животната средина, заштеда на енергија, долг работен век. ●ДУПКИ ЗА МОНТИРАЊЕ за ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА+ : уредот може да го заштити колото кога тековниот наплив е превисок, а температурата е превисока и има голема безбедност. ПТЦ керамички грејач на воздух со дупки за монтирање, лесен за инсталирање, заштедете време за инсталација. ●ПРИМЕНА НА ЕЛЕКТРИЧЕН ГРЕЈАЧ q : овој електричен грејач е изработен од извонредна изработка, висок квалитет и ниска цена, високи перформанси на трошоците, погодни за климатизери, електрични грејачи, инструменти и броила, општи апарати, воздушни завеси, навлажнувачи итн.

Material:
Aluminum
Weight:
165g/5.8oz
Heating material:
PTC thermistor 
Power:
500W 
Voltage:
110V (the bare line is connected, regardless of the positive and negative pole, the rated voltage can be) 
Corrugation Length:
96mm/3.8inch
Size:
140*50*26mm/5.5*2*1inch
Package List:
1 x PTC Ceramic Air Heater:
Note:
1.With 150 degrees normally closed temperature control protector.:
2. Lead color is random.: