Голдгифтидеас Сребрен Дизајн На Цвеќе Синдор Даби За Жени, Повратен Подарок За Индиска Поја, Сет За Пуџа Тали Со Вратена Кутија, Предмети За Поја За Дома Со Торби По?
  • Неодамнешно

Голдгифтидеас Сребрен Дизајн На Цвеќе Синдор Даби За Жени, Повратен Подарок За Индиска Поја, Сет За Пуџа Тали Со Вратена Кутија, Предмети

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Сребрена, Димензии : 3 СМ, Пакетот Содржи : 5 Накши Овални Даби И Дизајнерски Чанти Потли, Боја : Сребрена Презентирани за вас по повод дивали, ракша бандхан и други празнични сезона. Исто така, користете како најдобра свадба и други мали домашни функции враќање подароци. Совршена форма, добро дефинирани уметности во боја и сјајна Врата (Вермилион) ки даби. Лесен за држење на држачот, симболизирајќи го поседувањето на цените на мажените жени. Се смета за исклучително поволна и вековна традиција од вековите за мажените Индиски Хинду Жени. Таа има верување и многу вредности. Подарете го ова прекрасно Даби на вашата снаа или направете го дел од пакетите за собирање подароци на свадбата, совршено одговара за сите прилики. Секој производ доаѓа во поединечни одделни Торби Потли за да може лесно да им се подари на вашите најблиски без никакви проблеми.