СМИТА Компатибилен За Гармин Часовник Бенд Вену/Вену Квадратни/Вену Квадратни Музички Иглички За Брзо Ослободување, Супер Солиден Најлонски Спортски Ремен Со Диз?
  • Неодамнешно

СМИТА Компатибилен За Гармин Часовник Бенд Вену/Вену Квадратни/Вену Квадратни Музички Иглички За Брзо Ослободување, Супер Солиден

DEN 976.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

5 Бои : Црна / Сина / Сива / Зелена / Портокалова Тоа е ленти за часовници со брзо ослободување, Фит зглоб од 7,2"-8,2"(185мм-210мм). Гармин Вену / Квадратни / Квадратни Музика/Вену 2 плус/vivoactive3/Fore Athlete 245/245 Музика/645/645 Музика/Пристап S40/S42. Samsung Galaxy Watch 5 40mm 44mm/ Galaxy Watch 5 Pro 45mm. Galaxy Watch 4 40mm 44mm/ Galaxy Watch 4 Класичен 42mm 46mm. Galaxy Watch Активен 2 44mm 40mm/ Galaxy Watch Активен 40mm/ Galaxy Watch 3 41mm/ Galaxy Watch 42mm. Опрема S3/ S2/ Спорт / Класичен. исто така, погоден За Ticwatch 2/ E/ C2/ Gizmo Watch/ Suunto 3/ Huawei Watch GT 42mm. Овој опсег на часовници е брзо ослободување од 20 mm и одговара на многу модели. Кога ја купувате оваа лента за часовници, користете линијар за да ја измерите ширината на навртките за часовници за да видите дали се 20 мм или проверете на интернет за големината потребна за вашиот модел на часовник. Ве молиме погледнете ја соодветната големина. изработен е во ткаена јамка, Цврст материјал што дише, избран издржлив и мек најлон, така што може да придонесе за апсорпција на пот и дисипација на топлина. Спортски најлон. погоден како посебен подарок за семејството и пријателите за родендени, Божиќ, Денот на Вљубените, Денот на Благодарноста или празниците. Тоа е ленти за часовници со брзо ослободување, Фит зглоб од 7,2"-8,2"(185мм-210мм). дизајниран за тешка задача, овој часовник бендови се изградени за авантура. носете го на работа, додека пешачите, риболов, планински велосипедизам, скијање или кајак, па дури и кога патувате. тоа ќе ви донесе удобност и сигурност. се одликува со затворање со кука и јамка со ултра јачина. вашиот часовник ќе продолжи и ќе остане вклучен, нема лизгање, ќе се олабави или ќе се откопча. цврст метален конектор, надграден игла кој е направен од метален спој на завртки, цврст и сигурен. ●Компатибилни Модели●20мм Ленти за замена За Брзо Ослободување Компатибилни со Гармин Вену, Гармин Вену Квадратни Музички Квадрати. ●Спортски И Стилски Дизајн Бендови за Часовници, дизајнирани за тешка задача, овие бендови за часовници се изградени за авантура. носете го на работа, додека пешачите, риболов, планински велосипедизам, скијање или кајак, па дури и кога патувате. тоа ќе ви донесе удобност и reliability.it се одликува со затворање на кука и јамка со ултра јачина. вашиот часовник ќе продолжи и ќе остане вклучен, нема лизгање, ќе се олабави или ќе се откопча. цврст метален конектор, надграден игла кој е направен од метален спој на завртки, цврст и сигурен. €Велкро Дизајн●ве Молиме погледнете ја големината на вклопување. изработен е во ткаена јамка, Цврст материјал што дише, избран издржлив и мек најлон, така што може да придонесе за апсорпција на пот и дисипација на топлина. Спортската најлонска замена нараквица е погодна како посебен подарок за семејството и пријателите за родендени, Божиќ, Денот на Вљубените, Денот на Благодарноста или празниците.