КРПИ ОД Микрофибер КАМПАНЕЛИ Пупифур - Комплет Од 10 Парчиња-Супер Меки, Нежни, Кадифени Крпи За Чистење за Прашина, Електроника, Автомобили И Многу Повеќе-Машина За ?
  • Неодамнешно

КРПИ ОД Микрофибер КАМПАНЕЛИ Пупифур - Комплет Од 10 Парчиња-Супер Меки, Нежни, Кадифени Крпи За Чистење за Прашина, Електроника, Автомобили

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? СУВА или ВЛАЖНА - ЛЕСНО ИСЧИСТЕТЕ ЈА СЕКОЈА ПОВРШИНА : кога се суви, тие се супер абсорбента и совршени за собирање излевања низ куќата Кога се влажни, овие крпи креваат, заробуваат и отстрануваат прашина, нечистотија и нечистотија од која било површина. ? ТОЛКУ МЕКА, ПОМЕКА ОД СВИЛАТА! Нашите уникатно ткаени, супер кадифни крпи од 100% микрофибер се доволно меки за чистење на очилата за очи и екраните на уредот. (Не беа повредени симпатични кученца при изработката на овие крпи. ? МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Заштедете тони пари со елиминирање на потребата од фрлање хартиени крпи, прашина за еднократна употреба и помошни марамчиња. ? Како што СЕ ГЛЕДА НА КВЦ : Развиена Од Експерт За Чистење И Гостин На Каналот За Шопинг, Ео Кампанели, оваа крпа за чистење е прикажана на КВЦ и телевизија. ? КОМПЛЕТОТ ВКЛУЧУВА : (6) 14" х 14" крпи од микрофибер Од Кученце и (4) 10 крпи од микрофибер Од Кученце" х 10". ? СУВА или ВЛАЖНА - ЛЕСНО ИСЧИСТЕТЕ ЈА СЕКОЈА ПОВРШИНА : кога се суви, тие се супер абсорбента и совршени за собирање излевања низ куќата. Кога се влажни, овие крпи креваат, заробуваат и отстрануваат прашина, нечистотија и нечистотија од која било површина. ? ТОЛКУ МЕКА, ПОМЕКА ОД СВИЛАТА! Нашите уникатно ткаени, супер кадифни крпи од 100% микрофибер се доволно меки за чистење на очилата за очи и екраните на уредот. (Не беа повредени симпатични кученца при изработката на овие крпи. ? МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Заштедете тони пари со елиминирање на потребата од фрлање хартиени крпи, прашина за еднократна употреба и помошни марамчиња.