Акердс Компатибилен Со Ipad Случај од 10-Та Генерација 10,9 Инчи 2022 со Држач За Моливи, Тенок Заштитен Капак За Три Пати Со Мек Tpu Назад за Ipad Случај 10-Та Генерација, Автом?
  • Неодамнешно

Акердс Компатибилен Со Ipad Случај од 10-Та Генерација 10,9 Инчи 2022 со Држач За Моливи, Тенок Заштитен Капак За Три Пати Со Мек Tpu

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Компатибилни Уреди : случајот Акердс е дизајниран за i Pad 10-Та Генерација 10,9 инчи објавен во 2022 година (Модел : A2696 / A2757 / A2777) Не е компатибилен со други уреди. Ве молиме проверете го бројот на моделот на задното дно на вашиот i Pad. ?Држач за Молив за јаболка : куќиштето за вашиот i Pad од 10-та генерација доаѓа со вграден држач за Вашиот Молив за Јаболка. Можете да го чувате Вашиот молив за Јаболка 1-ви Генерација и адаптер во држачот кога не ги користите и да спречите да се изгубат или оштетат додека одите или на отворено. (Ве молиме запомнете : Моливчето И адаптерот За Јаболка НЕ се вклучени). ?Целосна Заштита : куќиштето е изработено од висококвалитетна стп кожа и ТПУ, со предниот и задниот дел покриени со меко СТП, внатрешноста е изработена од издржлив ТПУ кој безбедно го држи вашиот i Pad 10.9 и го штити задниот капак и четири агли, обезбедувајќи заштита од капки и гребнатини. Површината е мека и свиленкаста, обезбедувајќи удобно чувство на кожата. ?Два Агли На Гледање : трикратниот дизајн на случајот Apple i Pad 10-та генерација ви овозможува да изберете од две различни позиции за гледање или пишување за удобно искуство додека се релаксирате или работите. ?Прецизни Исечоци : куќиштето обезбедува целосен пристап до сите контроли и карактеристики, вклучувајќи камери, звучници, порти и ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Допир, без потреба да се отстрани. Магнетната лента автоматски се буди или го става вашиот i Pad да спие кога ќе го отворите или затворите случајот. Ова не само што го штити вашиот i Pad од 10,9 инчи, туку помага и за продолжување на неговиот животен век. ?Компатибилни Уреди : случајот Акердс е дизајниран за i Pad 10-Та Генерација 10,9 инчи објавен во 2022 година (Модел : A2696 / A2757 / A2777). Не е компатибилен со други уреди. Ве молиме проверете го бројот на моделот на задното дно на вашиот i Pad. ?Држач за Молив за јаболка : куќиштето за вашиот i Pad од 10-та генерација доаѓа со вграден држач за Вашиот Молив за Јаболка. Можете да го чувате Вашиот молив за Јаболка 1-ви Генерација и адаптер во држачот кога не ги користите и да спречите да се изгубат или оштетат додека одите или на отворено. (Ве молиме запомнете : Моливчето И адаптерот За Јаболка НЕ се вклучени). ?Целосна Заштита : куќиштето е изработено од висококвалитетна стп кожа и ТПУ, со предниот и задниот дел покриени со меко СТП, внатрешноста е изработена од издржлив ТПУ кој безбедно го држи вашиот i Pad 10.