14 Поставете Организатор На Фиоки За Долна Облека Криусија, Организатор На Фиоки За Долна Облека Што Се Преклопува И Разделувачи На Плакари, Кутија За Складирање Об?
  • Неодамнешно

14 Поставете Организатор На Фиоки За Долна Облека Криусија, Организатор На Фиоки За Долна Облека Што Се Преклопува И Разделувачи

DEN 488.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ДОЛГОТРАЕН КВАЛИТЕТ● Откако ќе се искористат, тие организатори на фиоки за облека ќе ве изненадат со неговиот висок квалитет и екстрадионарна издржливост Изградени од неткаен материјал отпорен на солзи, тие мали кутии за складирање ќе бидат совршени разделувачи на фиоки за облека. ●ЦЕЛОСНО ПРЕУРЕДУВАЊЕ на ДОМОТ, организирајте го секој агол од вашиот дом, Од спални соби, расадник за бебиња во игротека, до алишта и бања, со овие разноврсни контејнери за складирање. Користете како разделувачи на фиоки, на полици или во плакари. ●Пристојни Димензии€Секој канти направи трик за различни потреби за складирање! Вклучени 14 организатори на преклопување, 4 големи квадрати 11,8"W x 11,8" D x 5,1 "H, 4 правоаголници 11,8"W x 5,9"D x 5,1"H, 6 мали квадрати 5,9"W x 5,9"D x 5. Доволно длабоко за задоволен волумен. ●СКЛОПУВАЧКИ● оние разделувачи на фиоки за ткаенини што се преклопуваат имаат влошки за дното што може да се отстранат доколку е потребно, потоа можете да ги преклопите сите мали.