Хартија Подарок Тагови, 100 парчиња Божиќ Крафт Хартија Подарок Тагови, Крафт Таг Елка Дизајн Висат Етикети, Етикета Хартија Картичка Таг Занает Новогодишна Елка Св?
  • Неодамнешно

Хартија Подарок Тагови, 100 парчиња Божиќ Крафт Хартија Подарок Тагови, Крафт Таг Елка Дизајн Висат Етикети, Етикета Хартија Картичка Таг

DEN 118.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДОБРИ УСЛУГИ-Извонредна изработка, задебелена хартија за картички, чувствувајте цврста, силна тродимензионална смислаОдлично За Божиќ, Добри услуги и украси За Божиќни подароци, додадете божиќно чувство. БОЖИЌЕН ТЕМАТСКИ ДИЗАЈН-супер слатки мали додатоци За Божиќни Ознаки, одлична големина за многу занаети и лесни за употреба. Исклучителна изработка, задебелена хартија за картички, чувствувајте цврста, силна тродимензионална смисла., идеален додаток За божиќен подарок, кутии, украси за дрвја, украси за шишиња и така натаму. И овие ознаки за подароци ќе станат ваша уникатна занаетчиска декорација. ВРВЕН КВАЛИТЕТ - нашите ознаки за подароци се изработени од висококвалитетна Крафт-Хартија, издржлива, без бруси, отпорна на брчки, лесна за пишување, без крварење со мастило и брза боја.Ознаките се убави и цврсти, можете да ги врзете на што и да обележувате(не вклучувајте јаже). Пакет СО СУПЕР ВРЕДНОСТ - Божиќна ознака ОД 100 ПАРЧИЊА, Покријте со различни божиќни елементи, совпаѓањето на боите е полно со празнична атмосфера може да се совпадне со различни Божиќни кутии за подароци, да го направи подарокот поделикатен и поубав. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ-Нова година и совршени за додавање уникатен шмек на кутии за подароци, кеси за подароци, услуги за забави, рачен сапун, колачиња за печење, обвивки за кекси и блузи, шишиња со вино и многу повеќе. Одлично за Божиќ, Нова година и совршено за додавање уникатен допир на кутии за подароци, кеси за подароци, услуги за забави, сапун за рачна работа, колачиња за печење, обвивки за кекси и блузи, шишиња со вино и многу повеќе. Лесно за закачување со компатибилните жици од канап(не се вклучени), можете да ја исечете низата во соодветна големина за задоволување на вашите барања, идеален додаток За божиќен подарок, кутии, украси за дрвја, украси за шишиња и така натаму.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Christmas Tree Tags
Material:
Kraft Paper
Color:
Yellow, Purple(Optional)
Type:
Bell, Pentastar(Optional)
Weight:
Approx. 21-33g / 0.7-1.2oz
Package List:
100 x Christmas Tree Tags
Note:
1. Because there was a manual measuring ,the size may has 1-2cm/inch difference. 2. The color may be slight different due to the condition or light or different monitor.