Решетка За Сушење/ Решетка За Сушење Што Може Да Се Прошири Креативна Решетка За Сушење Подна Решетка За Сушење Преклопно Крило Внатрешен Надворешен Балкон Отстра?
  • Неодамнешно

Решетка За Сушење/ Решетка За Сушење Што Може Да Се Прошири Креативна Решетка За Сушење Подна Решетка За Сушење Преклопно Крило Внатрешен Надворешен

DEN 838.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧУВАЈТЕ ЈА ОБЛЕКАТА СУВА ПРИРОДНО СО голема површина за сушење, закачете сува облека над хоризонталните прачки Што се протегаат Совршени За нежната облека што не може да се фрли во машината за сушење Мултифункционална двослојна решетка за сушење, нема потреба од инсталирање, лесна за преклопување, лесна за складирање, нема простор. Различни намени, разновидно сушење, внатрешно и надворешно може да се користат, безбедни и удобни, ефикасно ја зголемуваат ефикасноста на сушењето, може да се нанесат на облека, крпи, јоргани, чевли и чорапи.4 прилагодување На рачката на Крилото, прилагодете според дневното сушење, високото виси не го зазема местото. Изработен од легура на алуминиум-магнезиум со висока јачина, тој е цврст и стабилен, со силна носивост и издржлив. Име на производот : преклопен материјал за сушење производ : алуминиум-легура на магнезиум тежина на производот : околу 4кгпроизвод големина : должина 157* ширина 49,5* висина 88,8см1 ве Молиме проверете ја големината и бојата пред да ја купите.2 не вклучува други предмети освен оние прикажани на фотографијата на производот.3 ве Молиме имајте предвид дека поради различните монитори, може да се појави мала хроматска аберација, ве молиме разберете. Горенаведените податоци се само за повикување, големината е рачно мерење, секоја променлива може да биде различна, ве молиме погледнете го вистинскиот производ, благодарам.