Кожна Футрола ЗА ДРЖАЧ ЗА ЈУЛ, Ѓердан Со Долг Јаже, Капак За Пенкало, Заштитен Ремен Што Се Одвојува, Лесен За Носење,Анти-Изгубен, За Надворешен/Канцелариски/Секојд?
  • Неодамнешно

Кожна Футрола ЗА ДРЖАЧ ЗА ЈУЛ, Ѓердан Со Долг Јаже, Капак За Пенкало, Заштитен Ремен Што Се Одвојува, Лесен За Носење,Анти-Изгубен, За Надворешен/Канцелариски/Секојдневен

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поддруго повеќе парчиња на број тој стока содржи 2 Јули електронски-цигара специјален кожен заштитен капак, 2 најлонски јажиња и силиконски прстен Двајт е дизајниран специјално за Јули, може да се користат и други модели со иста големина. избира и користи висококвалитетна кожа, мек материјал и модерна текстура на кожа, како таква, не само што обезбедува одличен заштитен ефект врз Вашата Е-цигара, туку претставува и модерна декорација. ● ●Повеќе Пренослив Q Јажето може да се расклопи, може да се носи на вратот за ваша погодност во употреба и може да се симне или стави во џеб или торба. ● ●Помодерен●Модерен надворешен изглед и боја, дизајн на кул начин, што го покажува вашиот стил и ве прави да се истакнете меѓу јавноста. ● ●Попрактичен_ Карактеристичен материјал го прави производот почист и поуреден и повалкан-отпор; силиконскиот прстен може да се користи сам; можеме да го обезбедиме квалитетот на капакот на функцијата, доколку има некаков проблем или незадоволен проблем, ве молиме контактирајте не во секое време. Карактеристики : кожената Футрола е специјално дизајнирана За УРЕДОТ ЈУЛ за да го заштити ЈУЛ од случајно паѓање или абење.●Анти-изгубениот јаже долг 13,5 инчи е погоден за типовите на тело на повеќето луѓе.Ако сметате дека јажето е предолго, можете да користите краток јаже.Користете електронски цигари поудобно.●Заштитниот капак е изработен од висококвалитетна стп кожа, која се чувствува многу добро, а исто така може да биде отпорна на удари и отпорна на капки.