Организатори На Фиоки ЗА ОБЛЕКА,Облека За Организатор На Фиоки За Долна Облека,Организатор На Облека За Преклопена Облека,Организатор На Облека За Гардероба За Фа?
  • Неодамнешно

Организатори На Фиоки ЗА ОБЛЕКА,Облека За Организатор На Фиоки За Долна Облека,Организатор На Облека За Преклопена Облека,Организатор На

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Големи димензии и Повеќенаменски q оваа 2-парче фиока организаторите за облека мерки 15Можете да го користите за фармерки организатор за плакарот, долна облека и градник организатор или џемпер маица и друга облека.Погодно за вас да ја организирате облеката откако ќе можете да ја најдете во секое време. ●Преклоплива и Цврста Рачка●нашиот организатор на облека за гардероба е дизајниран со вметнување на пп табла,Кога ЌЕ ја извлечете пп-таблата, може да се преклопи во мала size.At во исто време овој организатор на облека за преклопена облека дизајниран со две цврсти рачки за да преместите носење. ●Квалитетни материјали и Робустен издржлив●нашиот организатор на облека за гардероба за фиоки изработени од квалитетна пвц и 650гр пп табла, рабовите Се завиткани Со Оксфордска ткаенина со цврсто распоредени шевови. Секој организатор на фиоки за облека е составен од 4 цврсти пп табли кои се силни и издржливи, па дури и ако ставите многу облека, тие ќе ја задржат својата форма долго време без да пропаднат или да се скршат.