Машки Загреан Пегла За Чешел За Брада: Четка За Брада, Јонски Загреан Чешел За Брада Брзо исправување, Автоматско Заклучување На Температурата, Денот На Вљубените, ?
  • Неодамнешно

Машки Загреан Пегла За Чешел За Брада: Четка За Брада, Јонски Загреан Чешел За Брада Брзо исправување, Автоматско Заклучување

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Заштита на брадата ● овој пегла за брада е designedономски дизајниран за да избегне оштетување на брадата и горење на лицето Може да се користи и за машка и женска коса. ●Без чувство на влечење} синиот керамички грејач и совршените чешел заби ви овозможуваат лесно и непречено да ја чешлате брадата без да влечете болка. Во исто време, секоја брада, коса / корен може да контактира со грејниот елемент за да обезбеди 100% зацрвстувањето без оштетување. Тоа може да биде првиот избор за давање подароци. ①Совршен подарок оваа загреана четка за брада е погодна за секоја пригода. Може да го подобри вашиот имиџ и брзо да ја исправи косата и брадата. Тоа е идеален избор За Божиќни подароци, подароци за роденден, подароци За Денот на Вљубените, подароци За Денот на татковците, подароци за дечко и подароци за сопруг. ●Погоден за разновидна брада ● дизајниран за сите мажи брада и коса - кратката и густа грива е погодна за кратка, средна и долга брада.