Обучувач за управување со дишните патишта Интубација Маникин, Орална назална интубација маникин обука студија за настава модел за управување со дишните патишта П?
  • Неодамнешно

Обучувач за управување со дишните патишта Интубација Маникин, Орална назална интубација маникин обука студија за настава модел за управување со

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Функција-може да изврши обука за назална интубација и демонстрација на настава Како една од потребните алатки за итна обука и настава за детска трахеална интубација. Симулација-Главата на новороденчето може да се прилагоди нагоре и надолу. Вистинската анатомија на децата. Орална и назална ендотрахеална интубација за симулирање на функцијата на материјалот. Моделот со висок квалитет е изработен од пластика, отпорен на висока температура, има живописно и реално работење, разумна структура, трајна и не-деформација. Точни индикации-Кога изведувате операции за обука на орална и назална интубација, вметнете ја правилната операција на дишните патишта, електронски приказ и играјте музички функции за да ги надувате белите дробови. Широк спектар на употребливи за обука на студенти од медицински колеџ, клинички медицински персонал, разни лица на лице место за итни случаи, наставни демонстрации и практични операции преку технологија за трахеална интубација. Функција-може да изврши обука за назална интубација и демонстрација на настава. Како една од потребните алатки за итна обука и настава за детска трахеална интубација. Симулација-Главата на новороденчето може да се прилагоди нагоре и надолу. Вистинската анатомија на децата. Орална и назална ендотрахеална интубација за симулирање на функцијата на материјалот. Моделот со висок квалитет е изработен од пластика, отпорен на висока температура, има живописно и реално работење, разумна структура, трајна и не-деформација. Точни индикации-Кога изведувате операции за обука на орална и назална интубација, вметнете ја правилната операција на дишните патишта, електронски приказ и играјте музички функции за да ги надувате белите дробови.

Name:
Intubation human model learning teaching model
material:
plastic
Color:
skin tone
Size:
about 28x36x19cm / 11 x14.2 x7.5
feature:
1. The true anatomy of children:
2. Nasal and tracheal intubation:
3. Functional simulation of simulated materials:
★ I am very happy that you can visit my shop, I wish you a one-stop shopping, happy shopping!: