Чаша За Чај Во Форма На Срце Во Облик На Двојно Ѕидно Изолирано Стакло, Термоизолирано Боросиликатно Стакло Со Врвен Квалитет Уникатно, Двоен Ѕид, Проѕирна Стаклен?
  • Неодамнешно

Чаша За Чај Во Форма На Срце Во Облик На Двојно Ѕидно Изолирано Стакло, Термоизолирано Боросиликатно Стакло Со Врвен Квалитет

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Изолиран и практичен дизајн●двослојното стакло со рачка ви овозможува безбедно да држите топли пијалоци - додека помага да се блокира температурата не прави да се чувствувате премногу ладно или премногу топло кога ја држите рачката на чашата.поиздржливо од нормалното стакло, отпорно на топлина и отпорно на студ (опсег од -20 € до 150€). ●Безбеден Материјал/Јасен Изглед+Нашите очила се рачно разнесени од издржливо боросиликатно стакло, овозможувајќи им да бидат потенки, полесни, способни да издржат термички шок, отпорни на гребење и кршење, направено е со добра текстура и кристално чистиот поглед ги Прави Привлечни. ®Широка Примена : изолираната чаша со двојни ѕидови во Форма На Срце може да се користи за чаши За Капучино, Чаши За Лунго, Макијато, Лате, Чај, смути и сок.Овие шолји за кафе се прекрасен додаток на секое кафуле, ресторан, паб или дом. ●Рачно изработена€ : секоја чаша со двојни ѕидови е рачно изработена.