Шишиња За Атомизатор На Парфеми витог 10МЛ, Мини Спреј За Прскање Со Празна Парфемска Големина За Полнење Со Инка, Дистрибутер, Преносливо Шише Со Спреј Со Мермерна ?
  • Неодамнешно

Шишиња За Атомизатор На Парфеми витог 10МЛ, Мини Спреј За Прскање Со Празна Парфемска Големина За Полнење Со Инка, Дистрибутер,

DEN 107.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ЛЕСНО ЗА ПОЛНЕЊЕ дали е секогаш лесно да се истури кога се издава парфем? Нашиот диспензер за парфеми со мермерна шема е лесен за употреба и може да се полни Доаѓа со инка и дистрибутер кој ќе ви помогне да го наполните парфемот за неколку минути!. ●СТИЛСКИ МЕРМЕРЕН МОДЕЛ е Дизајниран Во луксузна мермерна шема, овие преносни шишиња со парфеми можат да одговараат на речиси сите видови стилови на облекување и не се лесни застарени. Ќе бидете најмодерната и најелегантната жена кога ќе го извадите и лесно ќе го испрскате парфемот на вашето тело. ①ИЗДРЖЛИВИ И ОТПОРНИ на ИСТЕКУВАЊЕ, направени Од висококвалитетно пластично шише, овие стилски шишиња за распрскувачи на парфеми се издржливи, цврсти и можат да испрскаат фина парфемска магла за вас. Уникатен надграден запечатувачки прстен, тој е отпорен на истекување и ќе го задржи мирисот цело време!. ●ГОЛЕМИНА НА ЏЕБ И ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК€Компактен и пренослив, овие мини атомизатори на парфеми може лесно да се стават во вашиот џеб, торбичка или ранец додека патувате, одите на службено патување, излегувате итн. Тоа е исто така пристоен подарок за вашите пријатели или семејство На Денот На Вљубените, Божиќ, Денот На Учителот, Денот на Благодарноста итн. €100% ГАРАНЦИЈА за ЗАДОВОЛСТВО q пакетот содржи 1 x пренослив парфем атомизатор, 1 x инка и 1 x дистрибутер. Ние сме толку сигурни дека ќе се заљубите во овој производ и ќе обезбедите 30-дневна гаранција за враќање на парите за сите клиенти!. Сакате да го задржите вашиот шарм и елеганција додека останувате надвор? Парфемот не само што може да ги направи луѓето среќни, туку и да ја ублажи напнатоста. Пристојно преносливо шише со парфем може да го задржи вашиот вкус и самодоверба во секое време. Витог е професионална компанија која долго време се фокусира на елегантни работи и стилски дизајн.